• Rerocamp Safaritenten
  • Tunneltent
  • Rerocamp
  • Rerocamp
  • Duik pret
  • spring
  • Vakantie met opa en oma
  • Meer
  • Kevin

Welkom bij Domaine de Mialaret

 

Een eeuwenoud 44 hectare groot landgoed met kasteel,houten chalets, stenen maisonets, 8 hectare grote **** camping en compleet ingerichtesafari-lodge tenten.
Onze kasteelcamping ligt vlakbij de indrukwekkende Gorges de la Dordogne en het 410 hectare grote meer van Neuvic in de regio Correze, op een kleine 20 kilometer van de A89 (tolweg Clermont Ferrand-Brives la Gaillarde)
De fabelachtige natuur, de Correze is het dichtst beboste gebied in Frankrijk, en de authentieke dorpjes, rustieke marktjes en kleinschalige festivals maken de Correze tot een paradijs voor de aktieve natuurliefhebbers en hun kinderen, een eldorado om te wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en vissen. 

Onze “natuurlijke”gasten als edelherten, reeën, wilde zwijnen dassen, vossen, uilen, buizerds en dwergarenden wonen tussen de eeuwenoude eiken, beuken en kastanjes.
Een aantal van onze bijzondere bomen vindt u op de site www.monumentaltrees.com
Aan de vele korstmossen ziet u waarom dit gebied de minst vervuilde lucht van Europa heeft.
En de uitbundige vlinderpracht illustreert dat hier nog nooit pesticiden gebruikt zijn.

Op ons domein vindt u niet alleen een verscheidenheid aan vakantie-accomodaties alschalets, safaritenten en natuurcamping, we organiseren tevens een aantal kleinschaligeactiviteiten en met derden djembé workshops, circusschool, grafiekatelier, kano/kayakdagen outdoor-sporten voor u en uw kinderen.

Compleet ingerichte Lodge tenten


Op zoek naar het comfort van een vakantiehuis met de ongedwongen sfeer van een camping, waarop de kinderen zich direct 'thuis' voelen?
Dan zijn onze compleet ingerichte lodge tenten ideaal voor u.
Volledig uitgeruste Logetenten van maar liefst 36 m2 met houten terras (18 m2) op houten vlonders op extra grote staanplaatsen (120 m2).
De tenten hebben een leef/keukenruimte van 18 m2 , keuken bevat o.a. 4 pits gasstel, koelkast, koffiezetapparaat, pannen en serviesgoed.
Daarnaast 3 slaapkamers van elk 4 m2 , ouderslaapkamer met 2 persoonsboxspringen en kinderkamer 1 met  1 persoonsbed.  kinderkamer 2 met 1persoonsbed en 1 onderbed. Bedden zijn voorzien van prima matrassen, dekbedden en hoofdkussens, zelf dekbedovertrekken, slopen, hand- en theedoeken meenemen.
Terras met eettafelset , en longeset

Klik hier om deze Logetent te boeken