• Rerocamp Safaritenten
  • Tunneltent
  • Rerocamp
  • Rerocamp
  • Duik pret
  • spring
  • Vakantie met opa en oma
  • Meer
  • Kevin

Prijzen

De huurprijzen voor de tent zijn inclusief huur van de staanplaats en gebruik van elektriciteit, gas en water. Op sommige campings betaalt u apart voor gebruik van douche en warm water. Verder betaalt u aan de campingeigenaar eventuele milieuheffingen en borg voor pasjes die gratis toegang geven tot zwembaden en parken als die worden aangeboden.

Schoonmaak

Voor de eindschoonmaak brengen wij altijd € 35,- in rekening. u bent voor vertrek zelf verantwoordelijk voor het doen van de afwas, het legen van de vuilnisemmer en het veegschoon achterlaten van de tent.

Borgsom

u betaalt bij aankomst op de camping een borgsom van € 75,-. Bij vertrek ontvangt u de borgsom retour. Eventuele schade, vermissing en/of (extra)schoonmaakkosten worden met de borg verrekend.

Betaling

Binnen twee weken na ontvangst van de reserverings¬bevestiging doet u een aanbetaling van 30% van het totale bedrag (minimaal €100,-) plus de reserveringskosten. Het overige deel betaalt u uiterlijk acht weken voor uw vertrekdatum. Reserveert u binnen tien weken voor vertrek, dan betaalt u het totale bedrag in één keer. Bij niet tijdige betaling heeft ReRo Camp het recht de reservering na sommatie te annuleren; u bent dan zelf aansprakelijk voor de annuleringskosten. Bij nalatige betaling komen alle kosten voor uw rekening. U kunt tijdens het boeken in het reserveringssysteem ook aangeven dat u een annulerings verzekering wilt nemen.

Wijziging

Voor wijzigingen na reservering brengen wij € 20,- administratiekosten in rekening. Op wijzigingen die een gedeeltelijke annulering betreffen, zijn voor dat gedeelte de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Als u tijdens het verblijf op de camping de gereserveerde periode verlengt, betaalt u de extra periode direct op de camping. Hiervoor gelden de prijzen die in onze brochure staan; u kunt in deze situatie geen gebruik maken van een aanbieding.

Wijziging/annulering door ReRo Camp

Als ReRo Camp de gereserveerde accommodatie niet kan aanbieden, krijgt de huurder hiervan direct bericht. U krijgt een passend alternatief aangeboden zonder verhoging van de reissom. Maakt u hier geen gebruik van, dan krijgt u binnen twee weken reissom en reserveringskosten terug. ReRo Camp is hier niet aan gehouden in geval van overmacht, zoals bijvoorbeeld het uitroepen van de noodtoestand in het gebied van de camping, het uitbreken van besmettelijke ziekten die voor mens en/of dier gevaarlijk kunnen zijn en dreigend overstromingsgevaar.

Annulering

Reserveringen kunnen alleen schriftelijk worden geannuleerd. De annuleringskosten zijn: 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode (minimaal €110,-) en 50% van de huursom bij annulering tussen acht en vier weken voor de geboekte periode (minimaal €110,-). Bij annulering binnen vier weken voor de geboekte periode is de volledige huursom verschuldigd. Bij latere aankomst in de tent of vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen restitutie plaats.