De Holterberg

Algemene informatie

Welkom bij Camping de Holterberg in Holten! Ideaal gelegen tegen de zuidhelling van de Holterberg, biedt De Holterberg ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers. Voor gezinnen met kinderen is er op de grens van Salland en Twente van alles te beleven, maar je kunt natuurlijk ook lekker op de camping blijven om je te vermaken of om lekker niks te doen.

kamperen

Gezellig kamperen, maar dan met wat meer luxe. U slaapt in heerlijke bedden, kunt ‘s ochtends uw eigen eitje bakken in de keuken en terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn, kunt u vanaf de veranda het overzicht bewaken en tegelijkertijd genieten van uw welverdiende rust. De 5-persoons Lodgetent is uitermate geschikt om een weekendje weg of een volledige week vakantie in te vieren. Er is ruimte voor 5 personen in de drie slaapcabines: twee slaapcabines met een 1-persoonsbed en een slaapcabine met twee 1-persoonsbedden. Leg uw kleren fijn uit het zicht in de kledingkast.

Logetent ingerichte tenten
Verhuur van ingerichte tenten

Wandelen en Fietsen

De Holterberg is natuurlijk een van de mooiste gebieden van Nederland om te wandelen en te fietsen, er liggen uitgebreide knooppuntnetwerken voor wandelaars, fietsers, en Nordic Walkers.Wandelroutenetwerk
Vanaf de camping ben je gelijk op het wandelnetwerk. Door middel van knooppunten kun je zelf een route samenstellen door het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Op de receptie zijn wandelkaarten verkrijgbaar om een route uit te stippelen, maar dat kan ook online via deze tool. De blauwe route tussen M58 en M63 loopt achterlangs de camping.

Activiteiten

Een verblijf op Camping de Holterberg biedt een super leuke vakantie, zeker voor gezinnen. Er kan gezwommen worden in een groot bad, kleuterbad of peuterbad. Ook zijn er, verdeeld over de hele camping leuke en uitdagende speelvoorzieningen gesitueerd. Er is zelfs een grote, overdekte speelplek. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart en de prijs-kwaliteitverhouding is prima. Al het personeel is super vriendelijk, hulpvaardig en enthousiast. Mooi aangelegde velden met uitstekende sanitair. Voor kinderen geweldig om zich uit te leven en voor ouders fijn om hun kroost vanaf de stoel voor de teeent in de gaten te houden. Ook de animatie is geweldig,  hierbij  word rekening gehouden met alle leeftijden.

Adres gegevens

Locatie

Reebokkenweg 8

7451 HL Holterberg

Telefoon en E-mail

Telefoon: +(31)0651154445

Email :

info@rerocamp.nl 

info@familiecamp.nl

Openings tijden

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00