Sallandshoeve

Algemene informatie

Welkom bij Camping Salandshoeve in Nieuw Heeten!
Vakantiepark Sallandshoeve is omgeven door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. Ontdek het zelf en laat u verrassen op ons vakantiepark.ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers. Voor gezinnen met kinderen is er op de grens van Salland en Twente van alles te beleven, maar je kunt natuurlijk ook lekker op de camping blijven om je te vermaken of om lekker niks te doen.

 

kamperen

Gezellig kamperen, maar dan met wat meer luxe. U slaapt in heerlijke bedden, kunt ‘s ochtends uw eigen eitje bakken in de keuken en terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn, kunt u vanaf de veranda het overzicht bewaken en tegelijkertijd genieten van uw welverdiende rust. De 5-persoons Lodgetent is uitermate geschikt om een weekendje weg of een volledige week vakantie in te vieren. Er is ruimte voor 5 personen in de drie slaapcabines: twee slaapcabines met een 1-persoonsbed en een slaapcabine met twee 1-persoonsbedden. Leg uw kleren fijn uit het zicht in de kledingkast.

Logetent ingerichte tenten

Wandelen en Fietsen

De Salandshoeve is natuurlijk een van de mooiste gebieden van Nederland om te wandelen en te fietsen, er liggen uitgebreide mogelijkheden voor wandelaars, fietsers, en Nordic Walkers. Lekker wandelen door het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Op de receptie zijn wandelkaarten verkrijgbaar om een route uit te stippelen, maar dat kan ook online via deze tool. De blauwe route tussen M58 en M63 loopt achterlangs de camping.

Activiteiten

Vakantiepark Sallandshoeve heeft voor u alles in huis om het perfecte vakantiegevoel te beleven. Naast de prachtige omgeving vindt u op het park ook voldoende vermaak voor zowel jong als oud. Neem een duik in het binnenzwembad terwijl de kinderen waterpret beleven in het kinderbad. Ook vermaken de kinderen zich opperbest in de speeltuinen, op het speelveld, met het animatieteam of in de speelvijver. Heeft u ‘s avonds geen zin om te koken? Schuif dan aan in het restaurant voor een lekkere maaltijd, of haal uw eten af bij de brasserie.

Adres gegevens

Locatie

Holterweg 85

8113 AE Nieuw Heeten

Telefoon en E-mail

Telefoon: +(31)0651154445

Email :

info@rerocamp.nl 

info@familiecamp.nl

Openings tijden

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 21:00