Domaine De Mialaret

Algemene informatie

Kamperen op een landgoed met een heus Frans kasteel midden in de natuur. Op een steenworp afstand van de indrukwekkende Gorges de la Dordogne en het enorme meer van Neuvic.

De camping
Welkom op Domaine de Mialaret! Camping Domaine de Mialaret ligt in het zuidelijkste deel van de Limousin, tegen de Auvergne aan, biedt ruime groene plaatsen (150 m2) en heel veel vrijheid. Slagbomen daar doen ze bijvoorbeeld niet aan op dit landgoed, je mag zelfs een vuurtje stoken!

kamperen

Gezellig kamperen, maar dan met wat meer luxe. U slaapt in heerlijke bedden, kunt ‘s ochtends uw eigen eitje bakken in de keuken en terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn, kunt u vanaf de veranda het overzicht bewaken en tegelijkertijd genieten van uw welverdiende rust. De 5-persoons Lodgetent is uitermate geschikt om een weekendje weg of een volledige week vakantie in te vieren. Er is ruimte voor 5 personen in de drie slaapcabines: twee slaapcabines met een 1-persoonsbed en een slaapcabine met twee 1-persoonsbedden. Leg uw kleren fijn uit het zicht in de kledingkast.

Tent huren ingerichte tenten

Aktiviteiten

Onze kasteelcamping  kent een groot aantal sportieve uitdagingen!
Allereerst natuurlijk ons Art Deco zwembad van 32 x 12 meter.
Een tennisbaan waar u lekker een balletje kunt slaan Bij de brasserie vindt u een petanquebaan, waar het altijd gezellig is Een bossaball veld Pingpongtafels Voor kinderen zijn er verschillende kleinere speeltuinen en een grote speeltuin bij de Brasserie. Bij de chalets is nog een XXL speelkasteel Twee visvijvers, één voor het kasteel en één achter de camping. In de grootste visvijver worden ieder jaar forellen uitgezet, daarnaast vindt u hier grote karpers en voorntjes. De kleinere visvijver wordt hoofdzakelijk voor animatie (vlottenbouw/tokkel) gebruikt Boerderijdieren als mini-ezeltjes, paarden en ponies, schapen en loslopende konijntjes

Adres gegevens

Locatie

Route d’Egletons

19160 Neuvic

France

Telefoon en E-mail

Telefoon: +(31)0651154445

Email :

info@rerocamp.nl 

info@familiecamp.nl

Openings tijden

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00