• Rerocamp Safaritenten
  • Tunneltent
  • Rerocamp
  • Rerocamp
  • Duik pret
  • spring
  • Vakantie met opa en oma
  • Meer
  • Kevin

Maris Life*    Eenouderkampeervakantie

In het verleden heb ik weleens gekampeerd. Althans dat was luxe kamperen want ik heb toen in een sta caravan verbleven. Wij hadden zelf geen tent en het huren van een tent was bijna net zo duur als het verblijf in een caravan. Wij hebben een heerlijke tijd gehad op de camping. In gesprek met de eigenaresse van Camping ’t Strandheem begon het idee toch wel weer te leven om weer eens naar de camping te gaan, ware het niet dat ik helemaal niet zelf een tent kan opzetten. Wij zijn samen op zoek gegaan naar een partner die ons kan voorzien van betaalbare compleet ingerichte tenten (toch een beetje luxe).

1*Speciaal voor Maris Life een veld voor eenouder gezinnen
2* Direct naast de camping is een mooie recreatieplaats met een uitgebreid strand
3* Camping ’t Strandheem is een ruim opgezette camping
4* Speciaal voor tieners is er een jeugdhonk
5* Centraal gelegen in Noord Nederland dus veel uitstap mogelijkheden
6* Veel faciliteiten waaronder een (overdekt) zwembad
7* Vrij douchen zonder muntjes en wc papier aanwezig op de toiletten
8* Geen toeristenbelasting

Het Maris Life gevoel op camping ‘t Strandheem

Omdat je zo weinig luxe hebt en je je nog echt een beetje kunt bezighouden met de basale dingen in het leven en je niet wordt afgeleid door radio of televisie of kranten, rinkelende telefoons en piepende computers is kamperen echt de ideale manier om heerlijk met je kind(eren) door te brengen in de natuur. Kamperen is dan ook echt een activiteit.

Nederland heeft heel veel mooie plekjes en de omgeving bij camping ’t Strandheem is daar zeker een van! Je kunt de prachtige omgeving van Camping ’t Strandheem om vele manier ontdekken: met de boot, wandelend door de prachtige natuur van Groningen, Friesland en Drenthe, op de fiets, en nog veel meer! Van een uitje in de natuur tot een spectaculair dagje uit met de kinderen.

Trek er op uit en ontdek samen wat er in ons prachtige Noord Nederland allemaal te doen is. Wij garanderen een gezellige en ontspannen vakantie met kinderen op camping ‘t Strandheem. Je kampeert op een apart veld speciaal voor Maris Life gasten.

Waarom Maris Life

Kies je voor een alleenstaande ouder vakantie met Maris Life dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie!

Bovendien zijn altijd deze boekingsvoorwaarden van toepassing:

1* Boek vandaag nog en doe je aanbetaling pas op 31 januari 2016!
2* De rest van het bedrag betaal je pas als je vakantiegeld er is!
3* Er zijn nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs!
4* Andere vakantieplannen of ga je liever naar een andere bestemming?
5* Je kan altijd gratis omboeken naar een andere Maris Life of een Corendon vakantie.boeken

 

                                                                                              BOEKNU!

corendon