Maris Life

Maris Life Corendon

Algemene informatie

Als alleenstaande ouder op vakantie gaan met je kinderen is veelal een grote stap. Daarbij is het vaak ook lastig zoeken naar gelijkgestemden tussen de gezinnen en stelletjes.In samenwerking met Corendon werd Maris Life opgericht. Een reislabel dat reizen selecteert en organiseert voor alleenstaande ouders die alleen met hun kinderen op vakantie willen. Maris Life biedt ouders de mogelijkheid om tijdens de reis  gelijkgestemden te ontmoeten. Want hoe fijn is het als je nog even kunt napraten met andere ouders als je kinderen direct wegrennen om te gaan spelen of gamen met hun vrienden? Of ’s avonds als de kinderen in de disco een dansje wagen, je ook gezellig een drankje kunt doen met andere ouders?

kamperen

Gezellig kamperen, maar dan met wat meer luxe. U slaapt in heerlijke bedden, kunt ‘s ochtends uw eigen eitje bakken in de keuken en terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn, kunt u vanaf de veranda het overzicht bewaken en tegelijkertijd genieten van uw welverdiende rust. De 4-persoons Lodgetent is uitermate geschikt om een weekendje weg of een volledige week vakantie in te vieren. Er is ruimte voor 4 personen in de drie slaapcabines: twee slaapcabines met een 1-persoonsbed en een slaapcabine met twee 1-persoonsbedden. Leg uw kleren fijn uit het zicht in de kledingkast.

Aktiviteiten

De Lodgetenten bevinden zich op het Hertenveld. Dit kampeerveld is autovrij, wel zo veilig voor uw kinderen. Ook is er een speeltoestel op het kampeerveld aanwezig. Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen, terwijl u welverdiend van uw rust geniet. Het Hertenveld ligt het dichtstbij het luxe sanitair gebouw met kindersanitair! Ook is de Klauterhoeve vlak bij: onze grootste speeltoestel waar uw kinderen op avontuur en ontdekking kunnen! Houd u van sport? Het grote sportveld is vlakbij! Tijdens uw vakantie kunt u uw energie goed kwijt op onze tennisbaan, voetbalveld, pannakooi of zelfs interactieve voetbalmuur!