Algemene informatie

Bent u op zoek naar een gezellige familiecamping waar iedereen ontspannen vakantie kan vieren? Wij heten u van harte welkom en maken het alle familieleden graag naar de zin. Met onze uitgebreide faciliteiten is er altijd wat te doen op onze Familiecamping.

Wat dacht u van een gezellige cafetaria, een overdekt zwembad, (overdekte) speeltuinen, een midgetgolfbaan en een eigen jeugdhonk voor tieners en een disco. In het hoogseizoen hebben we een dubbel animatieprogramma voor de kleinere kinderen en de tieners.

Net buiten de camping vindt u een prachtig strandbad waar u met hele gezin een heerlijk dagje strand beleeft. Voor iedereen is er wat leuks te doen op de camping maar ook de omgeving biedt voor iedereen wat gezelligs, sportief of cultureels te doen.

kamperen

Gezellig kamperen, maar dan met wat meer luxe. U slaapt in heerlijke bedden, kunt ‘s ochtends uw eigen eitje bakken in de keuken en terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn, kunt u vanaf de veranda het overzicht bewaken en tegelijkertijd genieten van uw welverdiende rust. De 4-persoons Lodgetent en Libra safarietent  zijn uitermate geschikt om een weekendje weg of een volledige week vakantie in te vieren. 

Aktiviteiten

Voor iedereen die houdt van de heerlijke natuur! Heerlijk wandelen, fietsen of misschien wel een vaartocht. Camping ’t Strandheem ligt in een bijzondere omgeving waar de echte natuurliefhebber zich prima thuis voelt.

Camping ’t Strandheem beschikt over een bescheiden overdekt zwembad welke gratis toegankelijk is voor onze camping gasten. Het zwembad is verwarmd en heerlijk om in te spelen voor de kinderen

Speciaal voor tieners hebben wij een jeugdhonk opgericht waar jongeren zich al snel thuis zullen voelen. Met grote flatscreens om een film te kijken of te gamen, een laptoptafel, een poolbiljard en meer! Een ideale plek om nieuwe vakantievrienden te maken

Het strandbad biedt vele mogelijkheden voor echte zomerse activiteiten zoals zwemmen, roeien, dobberen en zonnebaden.

Dit dagrecreatiegebied ligt net buiten de camping, op een paar honderd meter afstand. Als gast van Camping ’t Strandheem heeft u gratis toegang.

 

Adres gegevens

Locatie

Parkweg 2

9865 VP Opende

Telefoon en E-mail

Telefoon: +(31)0651154445

Email :

info@rerocamp.nl 

info@familiecamp.nl

Openings tijden

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00