Camping Troisvierges

tenten verhuur

Algemene informatie

De camping van Troisvierges is op maar 200 meter van het centrum gelegen. Hij bevindt zich in een natuurlijke omgeving aan de rand van het dorp en vrijtijdscentrum van Troisvierges. De plaatsen zijn ruim, gemoedelijk en diverse met schaduw. De camping beschikt over alle noodwendige voorzieningen. Gratis wifi over de gehele camping. Modern en schoon sanitair met babywasruimte en speciaal mindervaliden sanitair.Ontbijtservice en de mogelijkheid dagelijks vers brood danwel broodjes te bestellen. Wasmachine en droger. Een ontspanningsruimte met televisie en bibliotheque.
Een speelplaats alsmede sportsvelden en 2 zwembaden.
Een Animatieprogramma voor de kinderen in de zomer ( juli-augustus).

kamperen

Gezellig kamperen, maar dan met wat meer luxe. U slaapt in heerlijke bedden, kunt ‘s ochtends uw eigen eitje bakken in de keuken en terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn, kunt u vanaf de veranda het overzicht bewaken en tegelijkertijd genieten van uw welverdiende rust. De 5-persoons Lodgetent is uitermate geschikt om een weekendje weg of een volledige week vakantie in te vieren. Er is ruimte voor 5 personen in de drie slaapcabines: twee slaapcabines met een 1-persoonsbed en een slaapcabine met twee 1-persoonsbedden. Leg uw kleren fijn uit het zicht in de kledingkast.

Tent huren ingerichte tenten

Aktiviteiten

De camping van Troisvierges is onderdeel van het vrijetijdscentrum, welke bestaat uit 2 zwembaden, diverse sportvelden en een park.Het buitenbad is geopend van begin juni tot begin september. Hier hebben zowel de kleine als grote gasten hun plezier! Het water wordt verwarms op een konstante temperatuur van 27°C. Het buitenzwembad is 2016 volledig gerenoveerd en biedt talloze speel- en ontspanningsmogelijkheden.een 45m lange glijbaan.
een stroomversnel Whirlpool en massagesproeierstwee kinderbassins met glijbaanHet buitenzwembad is omgeven van groen en speelplaatsen en geschikt voor mindervaliden. De sanitairevoorzieningen en kleedruimtes zijn schoon en modern. In het bistro-restaurant kunnen de gasten terecht voor een goede snack danwel maaltijd.

Adres gegevens

Locatie

Rue de Binsfeld

9912 troisvierges

Luxemburg

Telefoon en E-mail

Telefoon: +(31)0651154445

Email :

info@rerocamp.nl 

info@familiecamp.nl

Openings tijden

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00